Prachtige. Responsive.

Websites 

Een professionele website laten maken?

Dan ben jij op het juiste adres. Surispot ontwikkelt, bouwt en onderhoudt websites voor zowel particulieren als bedrijven. Verder bent ook bij ons terecht voor hostingpakketten en domeinnaam registraties. Kortom alles dat met websites te maken heeft.

Relax en laat het Bouwen over aan Surispot

Een Website voor uw Bedrijf of Organisatie

Surispot helpt u graag een website op maat creëren die de identiteit van uw zaak goed kan weerspiegelen. Alleen zo straalt u vertrouwen uit naar klanten en bouwt u aan het imago van uw bedrijf.

Het laten bouwen van uw website hoeft niet veel te kosten als u dit uitbesteedt aan Surispot. Voor ons is geen klus te groot of klein. U bepaalt als u een relatief simpele site wenst of eerder kiest voor een grote omvangrijke website. Binnen 1 week kunnen wij u na het accorderen van de website-offerte, een website opzet presenteren.

Bestel Een Website
Zet uw producten, foto's, gebouwen of uw team in opvallende digitale fotogalerijen. Voeg "lightbox" functionaliteit toe, zodat uw klanten kunnen klikken om de hogere resolutie versies te zien.
Het gemak voor bezoekers om contact met u te kunnen maken is van vitaal belang om winst te halen uit uw site. Wij bouwen digitale formulieren die makkelijk aansluiten op de behoeften van uw klanten. Met behulp van drop-down menu's, selectie-knoppen of tekstvelden kunnen klanten hun behoeften makkelijk vastleggen.
Integreer Google maps in uw site en laat bezoekers precies zien waar ze u kunnen vinden. Met behulp van diverse functionaliteiten kunnen uw klanten met gemak navigeren op elk apparaat, mobiel, tablet of desktop.

UW EIGEN DOMEINNAAM


Met een eigen domeinnaam kunt u e-mailadressen en een website op maat creëren die de identiteit van uw zaak goed weerspiegelen. Alleen zo straalt u vertrouwen uit naar klanten of prospecten, en bouwt u aan het imago van uw bedrijf.
Domeinnaam Beschikbaar ?WEBSITE ONDERHOUD


Blijf gefocust op uw bedrijf en laat het onderhoud van uw website over aan surispot.
Contact Ons

Onderhoud diensten zijn gericht op maar niet beperkt tot..

Tekst

 • Tekst toevoegen, bijwerken of verwijderen op uw website

Foto's

 • Toevoegen, updaten, aanpassen, opnemen of verwijderen van foto's op uw website

Video's

 • Video's toevoegen, updaten of verwijderen op uw website

Links

 • Toevoegen, bijwerken of verwijderen van links op uw website

Social

 • Beheer van sociale media, inclusief het creëren van nieuwe berichten, afbeeldingen of het beantwoorden van vragen
 • Het creëren van nieuwe sociale media accounts, waaronder Twitter, Facebook, en vele andere

Lay-outs

 • Ontwerp aanbevelingen
 • Bestaande lay-outs wijzigen
 • Wijzigingen van uw logo
 • Wijzigingen aan kopteksten of voetteksten

Pagina's

 • Nieuwe pagina's of blogberichten maken (inhoud door u aangeleverd)

Bestanden

 • Toevoegen, bijwerken of verwijderen van bestanden of documenten op uw website ( bestanden door u aangeleverd)

Zoek machine optimalisatie

 • Lokale zoekresultaten aanscherpen
 • SEO aanbevelingen
 • Hernoemen van pagina's of bestanden voor zoekoptimalisatie
 • Wijzigingen in zoekwoorden, paginatitels en andere metadata
 • Sitemap wijzigingen of generatie
Social Media
Heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van een social media strategie? Laat het aan onze professionals over. Door Facebook, Twitter, Google+ en andere sociale media op de juiste manier in te zetten krijgt u snel meer bezoekers en/of klanten. Wij kunnen ook zorgen voor koppelingen met alle social media op uw website.
Snel Geregeld
We bieden betaalbare en snelle diensten. U kunt bij ons een website laten maken die na een week online kan zijn. U communiceert direct met ons waardoor we direct voor u aan de slag kunnen met uw opdrachten. Een wijziging in uw content kan binnen 24 uur verwerkt zijn!
Content Management Systeem
Zelf uw website bijhouden? Wij gebruiken simpele content management systemen. Een content management systeem is makkelijk aan te leren. Na oplevering kunt u uw website indien nodig zelf bijhouden en updaten!

Geen tijd voor het onderhouden van uw website? Zie dan onze onderhoudsplannen

SNELLE BETAALBARE WEBHOSTING


Hosting is de fundering voor uw website. Goede hosting kan veel invloed hebben op de prestatie van uw website. Surispot heeft voor elke klant een geschikt hostingpakket klaarstaan.

Onze websites werken geweldig met...

 

Contact

Tel: (+597) 8971313

E-mail: info@surispot.com